Програма: Львів вшановує пам’ять Героїв Крут

Новина - Події - Програма: Львів вшановує пам’ять Героїв Крут

Новина - Події - Програма: Львів вшановує пам’ять Героїв Крут

Події
29 сiчня 2018 10:00

Сьогодні, 29 січня, Львів разом із усією Україною відзначатиме 100-річчя подвигу Героїв Крут. Про це VG Львів повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Офіційна програма розпочнеться о 12:00 у центральному касовому залі залізничного вокзалу станції "Львів".  Вона стартує з виконання оркестром Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та державною заслуженою хоровою капелою України "Трембіта"  маршу "Героям Крут". 

О 14:00 відбудеться покладання квітів до могили учасника бою під Крутами Ігоря Лоського на полі почесних поховань №67 Личаківського кладовища та загальна поминальна молитва за полеглих у бою під Крутами. Після цього пройде урочиста хода ліцеїстів Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут та покладання лампадок до могили учасника бою під Крутами Андрія Лазаренка на полі почесних поховань №9 Личаківського кладовища. 

О 16:00 планується вечір пам’яті з нагоди відзначення 100-ї річниці подвигу Героїв Крут у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

О 19:00 у Львівському обласному молодіжному центрі (вул. Винниченка, 12) відбудеться вечір ліричної пісні, присвячений дню пам’яті Героїв Крут. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Розколяда": львів'ян кличуть на мультимедійну виставу

Дивись: ONUKA влаштувала концерт у львівському аеропорту

Слон-патріот: у львівському цирку презентували нову програму

Новини України та світу 29 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах