На чужому автомобілі: головний лікар львівської поліклініки потрапив у ДТП

Новина - Події - На чужому автомобілі: головний лікар львівської поліклініки потрапив у ДТП

Новина - Події - На чужому автомобілі: головний лікар львівської поліклініки потрапив у ДТП

Події
30 сiчня 2018 12:56

Сьогодні, 30 січня, у Львові потрапив у ДТП головний лікар 6-ї міської поліклініки Юрій Токарєв. Про це VG Львів повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова. 

За інформацією патрульних, близько четвертої години ранку вони помітили, як з вулиці Гнатюка по зустрічній на проспект Свободи виїхав автомобіль "Шкода Октавія". На вимогу про зупинку водій не зреагував. Патрульні залучили допомогу, однак автомобілю вдалося відірватися. За дві години поліцейські отримали виклик про ДТП на вулиці Винниченка. Коли приїхали на місце, до них підійшов чоловік, який сказав, що керував автомобілем, не впорався з керуванням і врізався в припаркований автомобіль і злетів з дороги. На нього оформили протокол за скоєну ДТП. 

Як з’ясували, в ДТП потрапив той самий автомобіль, який раніше поліцейські безуспішно намагалися наздогнати на вулиці Гнатюка.

У Патрульній поліції Львівської області також розповіли, що цього самого водія вже затримували в суботу, 27 січня. Тоді вдень патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян про те, що водій автомобіля "Шкода" порушує правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації, і вказали вулицю, якою він рухався. Коли патрульні виявили автомобіль, то він ледь не наїхав на пішохода на пішохідному переході. Автомобіль зупинили. На водія винесли постанову за порушення. Чоловік дуже нервував і дивно поводився. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала в його крові 0,34 проміле алкоголю. У водія вилучили посвідчення та склали протокол за керування в нетверезому стані.

Відтак сьогодні під час скоєння ДТП водій перебував за кермом із тимчасовим талоном, виданим у суботу.

Прес-служба  Львівської міськради підтвердила VG Львів, що за кермом автомобіля перебував головний лікар комунальної 6-ї міської поліклініки м. Львова Юрій Токарєв.

Коментуючи інформацію про ДТП, сам Токарєв зазначив, що справді перебував за кермом автомобіля, але машина не є його власністю.

"Я справді сьогодні зранку їхав на автовокзал по своїх приватних справах. Коли проїжджав на вул. Винниченка, почув хлопок, зрозумів, що пробило колесо. Машина втратила керування і скоїла наїзд на бус, який був припаркований. Я встиг вийти з машини, пішов дим. Оскільки автомобіль не був вимкнений, машина покотилась вниз. На той час під’їхали представники поліції. Автомобіль не є моєю власністю, я взяв його у тимчасове користування на певних умовах. Я запропонував працівникам правоохоронних органів пройти усі необхідні тести. Ми 2 год заповнювали протокол. Поліція не скерувала мене на експертизу через відсутність підстав. Внаслідок ДТП я отримав невелику травму, але госпіталізації не потребував, бо почував себе нормально", - розповів Токарєв.

На чужому автомобілі: головний лікар львівської поліклініки потрапив у ДТП фото

На чужому автомобілі: головний лікар львівської поліклініки потрапив у ДТП фото 1

На чужому автомобілі: головний лікар львівської поліклініки потрапив у ДТП фото 2

На чужому автомобілі: головний лікар львівської поліклініки потрапив у ДТП фото 3

ДИВИСЬ ЩЕ:

Шкода, що тільки палець: "львівська Зайцева" коментує свій вчинок російським ЗМІ

"За кермом сидів інопланетянин": п’яний водій розтрощив автомобіль патрульних

Троє у лікарні: у Львові перекинулася маршрутка

Новини України та світу 30 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах