Поліція розслідує: львів'янку, яка заморила голодом хом’яка, можуть покарати

Новина - Події - Поліція розслідує: львів'янку, яка заморила голодом хом’яка, можуть покарати

Новина - Події - Поліція розслідує: львів'янку, яка заморила голодом хом’яка, можуть покарати

Події
30 сiчня 2018 18:12

Зоозахисники однієї з громадських організацій написали заяву у поліцію на протиправні дії львів'янки, яка заморила голодом хом’яка. Про це  VG Львів повідомили у Головному управлінні Нацполіції Львівської області. 

Звернення надійшло у Личаківський відділ поліції. Триває відповідна перевірка. 


Що сталося


Нагадаємо, мешканка Львова Наталя опублікувала відео в Instagram мертвого хом'яка в пакеті, і розповіла про те, що він прожив у неї два місяці, а помер від того, що вона його не годувала, адже їй було на нього начхати. Хом'як жив у неї в туалеті тому, що там не було чути, як він бігає.

Відео супроводжується сміхом на задньому плані і лайкою з уст дівчини.

- Нехай йому буде пакет пухом. Хом'як "піу-піу", він заснув вічним сном. Боже, він такий був милий ці два місяці. Він помер від голоду. А все чому? Тому що не треба мені дарувати хом'яків, мені на них по..й. Вони у мене живуть в туалеті, тому що там не чути, як він бігає. Тому і помер. Здох від голоду, - таким був монолог Наталки.

Цікаво, що буквально вчора дівчина в історіях Instagram публікувала скріни посту на захист котів з місцевого кафе "Cat Cafe". Пост закінчується словами "Тварини - не іграшки!".

Поліція розслідує: львів'янку, яка заморила голодом хом’яка, можуть покарати фото

Про те, що соцмережі збурив її вчинок, Наталя теж вже знає і відреагувала стримано, просто підписавши скрін посту "Зірка Інтернету".

Поліція розслідує: львів'янку, яка заморила голодом хом’яка, можуть покарати фото 1

Пізніше дівчина на своїй сторінці в Instagram опублікувала відео-спростування, де розповіла, що хом'яка їй подарував хлопець, він прожив у неї півтора року, а помер своєю смертю. Також вона розповіла про те, що гризуна вона і її співмешканки годували по черзі. А попередні відео були просто "чорним гумором" і "сарказмом", який ніхто не зрозумів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах