Першими захворіли діти: стали відомі подробиці масового отруєння у львівській піцерії

Новина - Події - Першими захворіли діти: стали відомі подробиці масового отруєння у львівській піцерії

Новина - Події - Першими захворіли діти: стали відомі подробиці масового отруєння у львівській піцерії

Події
08 лютого 2018 11:55

У Львові дві сім'ї потрапили до лікарні з гострою кишковою інфекцією після того, як поласували піцою. П’ятеро львів’ян, серед яких двоє п’ятирічних дітей, святкували день народження в піцерії, а наступного дня опинилися у лікарні.

"Замовили дві великі піци, дві маленьких піци з ковбасою. Те, що ми їли до і після піци, то ми їли різне. Але симптоми в нас одинакові й захворіли ми однаково", - розповів zaxid.net потерпілий Юрій Чийпеш.

Першими захворіли діти, згодом стало зле і батькам. 

"На сьогоднішній день проведено всі необхідні обстеження, надано лікування. Згідно з протоколами лікування, стан хворих сьогодні з позитивною динамікою. Стан дітей -болі живота, розріджений стілець, температури на сьогодні не мають", - розповіла завідувачка інфекційного відділення №3 Софія Кащевська.

Директорка закладу твердить: у неділю в піцерії побувало близько 500 людей. Із них лише п'ятеро потрапили до лікарні. Їжу вони забрали з собою в поліетиленових пакетах - це підтверджує відео із камер спостереження.

"Їм запропонували коробочку для піци, таку паперову, як має бути, вони відмовилися. Сказали, що їм це непотрібно, вони заберуть поліетиленові пакети. Де вони везли ту піцу - чи в машині, чи в маршрутці, де вони потім її зберігали, ми не знаємо і не можемо за неї відповідати", - розповідала директорка закладу Ілона Гладун.

За фактом отруєння правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження. Піцерію закрили на перевірку. Результати будуть за кілька днів. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Технічна поразка: у Львові отруїлися київські спортсмени

Поїли на доріжку: чим отруїлися діти на львівському курорті

З корпоративу – у лікарню: у львівському ресторані масово отруїлися гості

Новини України та світу 8 лютого

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах