Готуй монопод: у Львові відкриють школу відеоблогів

Новина - Події - Готуй монопод: у Львові відкриють школу відеоблогів

Новина - Події - Готуй монопод: у Львові відкриють школу відеоблогів

Події
16 лютого 2018 13:17

Львівська організація світового альянсу YMCA разом зі студією "Дві Сімки" започатковує Молоду школу відеоблогу, де львівські школярі зможуть навчитися основ роботи з відео: сценаріям, зйомкою, монтажем, творенням своїх каналів. Про це  VG Львів повідомила прес-служба  Львівської міськради.

Основна мета - популяризація української мови у YouTube.

"Тут школярі зможуть розробити ідею свого каналу та його стилістику. Писати сценарії. Навчитись основам знімання (відео, звук, освітлення) та монтування. Створити свій YouTube-канал та дізнатись про можливості його промоції.

Упродовж навчання будуть проводитись зустрічі з українськими відеоблоґерами та творцями медіа-проектів. На завершення, Школа запускає YouTube-канали своїх учнів та дає перший поштовх для їх піару", - додають організатори.

Вік учнів: 14-17 років, тривалість навчання: 1 березня - 12 травня, передбачено 20 занять щопонеділка та щочетверга із 16:00 до 18:00 у офісі YMCA Lviv (пл. Петрушевича, 3 офіс 308).

Щоб потрапити у Школу відеоблогу, потрібно зняти відео до 3 хв із розповіддю про себе та ідею свого майбутнього каналу, відправити відео до 20 лютого на адресу ymca.lviv.ua@gmail.com.

До першого набору потраплять 20 учнів. Відповідь надійде 23 лютого на скриньку. Три школярі отримають право безкоштовного навчання, для решти вартість буде символічною – 700 гривень за 20 занять.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зимове місто: відеоблогери зняли засніжений Львів з висоти пташиного польоту

З камерою у кабіні: за кермом львівського трамваю роз’їжджає відома відеоблогерша

Дивись: львівські відеоблогери зняли Сихів з висоти пташиного польоту

Новини України та світу 16 лютого

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах