Новий рекорд: львів’яни хотіли вчинити самосуд над п’яним водієм

Новина - Події - Новий рекорд: львів’яни хотіли вчинити самосуд над п’яним водієм

Новина - Події - Новий рекорд: львів’яни хотіли вчинити самосуд над п’яним водієм

Події
28 лютого 2018 11:00

У Львові містяни, які стали свідками аварії, скоєної нетверезим водієм, хотіли влаштувати над ним самосуд. Про це  VG Львів повідомила прес-служба  Патрульної поліції Львівської області. 

27 лютого патрульні під час патрулювання вулиці Кривчицької зафіксували ДТП за участю трьох автомобілів. Водій Audi не виконав вимогу дорожнього знаку "Дати дорогу" та зіштовхнувся з автомобілем Mitsubishi, який рухався по головній дорозі. Через зіткнення Mitsubishi відкинуло на зустрічну смугу, де автівка вже зіштовхнулась з автомобілем Iveco.

За словами патрульних, ніхто не постраждав, але у водія Audi вони виявили ознаки алкогольного. Перевірка на тестері показала 4,94 проміле. Такий результат є абсолютним рекордом за часів існування патрульної поліції Львівської області!

Люди, які стали очевидцями перевірки на стан алкогольного сп’яніння, хотіли здійснити самосуд над винуватцем дорожньо-транспортної події. Поліцейські були змушені їх стримувати. 

"На 35-річного чоловіка склали: протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння); протокол за ст.124 КУпАП (Вчинення ДТП) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП, а саме за відсутність всіх необхідних документів", - йдеться у повідомленні. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вхід заборонено: з’явилися нові подробиці смерті маленької львів'янки на санчатах

Хотів перерізати вени: з’явился фото і відео смертельної ДТП у Львові

Вісім протоколів за одну ніч: у Львові п’яний водій трощив машини та дорожні знаки

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах