Після розмови з Козловським: футболіст Володимир Гудима пробачив "Карпатам" борг у 74 тис. доларів

Новина - Події - Після розмови з Козловським: футболіст Володимир Гудима пробачив "Карпатам" борг у 74 тис. доларів

Новина - Події - Після розмови з Козловським: футболіст Володимир Гудима пробачив "Карпатам" борг у 74 тис. доларів

Події
06 березня 2018 17:01

Екс-гравець футбольного клубу ФК "Карпати" Володимир Гудима публічно підписав у Львові відмову від усіх фінансових претензій до клубу. 

За його словами, він зробив це після тривалих переговорів з президентом ФК "Рух" Григорієм Козловським, який "знайшов правильні слова", повідомляє zaxid.net.

На терміновому брифінгу, скликаному у новому ресторані Козловського "36 По" на площі Ринок, Володимир Гудима публічно підписав у двох примірниках угоду, за якою відмовся від 74 тис. доларів, які він намагався "вибити" з клубу з 2014 року.

Григорій Козловський запевнив, що нічого не платив Гудимі і втрутився у конфлікт футболіста з ФК "Карпати" з власної ініціативи. При цьому керівництво ФК "Карпати" за словами Козловського, не було посвячене у суть переговорів. Під час підписання угоди про відмову Гудими від фінансових претензій нікого з офіційних представників ФК "Карпати" у залі не було.

За словами Козловського, останньою краплею, що змусила його втрутитися у тривалий конфлікт між Гудимою і "Карпатами", став збір грошей вболівальниками, що вирішили самостійно сплатити Гудимі борг.

Як відомо, 27-річний Володимир Гудима з 2014 року судиться з "Карпатами", вимагаючи повернення заборгованих йому $74 тис. Тоді він заявив, що тодішній гендиректор ФК "Карпати" Ігор Дедишин побив його, коли він хотів отримати заборговані гроші. Палата з вирішення спорів ФФУ стала на сторону гравця, однак клуб відмовився платити. Справа дійшла до Спортивного арбітражного суду у Лозанні, який теж визнав правоту Володимира Гудими.

ФК "Карпати" уже неодноразово карали за відмову виплатити борг, зокрема, клуб уже кілька разів позбавляли очок у чемпіонаті України. Подальше затягування з вирішенням цієї ситуації загрожувало клубу втратою професійного статусу, тому вболівальники "Карпат" оголосили про власний збір коштів на виплату боргу.

Дивись ще:

Забув про спортивний режим: футболіста львівських "Карпат" затримали п’яним за кермом

У День закоханих: Козловський одружився на львівській співачці

Годують з рук: у Львові відкрили скандальний ресторан з живими акулами

Новини України та світу 6 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах