Підлога у грошах: у Львові напали на кантор

Новина - Події - Підлога у грошах: у Львові напали на кантор

Новина - Події - Підлога у грошах: у Львові напали на кантор

Події
07 березня 2018 13:43

У Львові, неподалік залізничного вокзалу, четверо зловмисників напали на пункт обміну валют. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Національної поліції у Львівській області.

Зловмисники напали на працівника кантора і, погрожуючи насильством, забрали гроші. Злочинців затримали на місці події і вилучили 71 тис. 500 грн, які вони встигли вкрасти. 

 "До складу злочинної групи входило троє громадян України та іноземець. Останній із них вже другий рік перебуває у розшуку Шевченківським управлінням поліції міста Києва за вчинене шахрайство. Під час затримання 32-річний іноземець видав себе за іншу людину та пред’явив підроблені документи", - розповів заступник начальника головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк.

Серед затриманих – двоє раніше судимих місцевих мешканців віком 34 та 36 років і 49-річний киянин, який на запрошення іноземця спеціально прибув до Львова власним автомобілем для участі у розбої.

Кошти, які вони вкрали в обмінному пункті, у них вилучили. Усі четверо затримані. За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження, що карається позбавленням волі від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі встановлюються обставини події. Триває досудове розслідування та перевірка причетності до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Підлога у грошах: у Львові напали на кантор фото

Дивись ще:

Як у кіно: у Львові троє в масках "обчистили" "Спорт лото"

Приспали, пограбували і втекли: львівська поліція розшукує двох дівчат

Відібрали тисячу доларів: у Львові підлітки пограбували директора фірми

Новини України та світу 7 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах