Поїде з дружиною у Європу: у Львові обрали найкращого двірника

Найкращий двірник Львова Мирослав Новоставський нагороджений подорожжю у Європу для двох. Фото Павла Паламарчука/zaxid.net

Найкращий двірник Львова Мирослав Новоставський нагороджений подорожжю у Європу для двох. Фото Павла Паламарчука/zaxid.net

Події
16 березня 2018 12:20

У Львові оголосили переможця конкурсу "Найкращий двірник міста", який проводила "Гаряча лінія міста Львова" на своїй сторінці у "Фейсбук".

Переможцем став Мирослав Новоставський, який працює двірником на вул. Володимира Великого, 117. Саме мешнкаці цього будинку висунули його кандидатуру на конкурс, який відбувався на сторінці "Гарячої лінії міста". За чоловіка проголосувало 130 людей. Переможець отримав грошову винагороду у розмірі посадового окладу, подяку та тур Європою (Краків, Прага, Відень та Будапешт) для двох людей.  

Мирослав Новоставський каже, що не очікував на перемогу, а у Європу поїде з дружиною. Це буде його перша подорож за кордон. Міський голова Львова Андрій Садовий, який оголошував і нагороджував переможців пообіцяв, що міськрада сприятиме у виготовленні для них закордонних паспортів, повідомляє zaxid.net.

Також Садовий нагородив подяками, грошовими винагородами у розмірі посадових окладів та сертифікатами на подорож у Кам’янець–Подільський п’ятьох двірників, які набрали найбільшу кількість голосів у конкурсі. Йдеться про Галину Височанську (двірничка ЛКП "Рясне-403"), Михайла Новікова (ЛКП "Управитель"), Любов Залипську (ЛКП "Княже місто"), Надію Лабіш ("Старий Сихів"), Анну Дудку (ЛКП "Богданівка").

Загалом на конкурс мешканці подали кандидатури майже 120 двірників.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Відеофакт: пасажири нагородили найчемнішого водія львівської маршрутки

Обійшов Харків і Дніпро: Львів переміг у конкурсі українських міст

Найгарніша: світлина Львівської опери перемогла у міжнародному конкурсі

Новини України та світу 16 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах