Сюрприз на 1 вересня: усім першокласникам подарують набори LEGO

Новина - Події - Сюрприз на 1 вересня: усім першокласникам подарують набори LEGO

Новина - Події - Сюрприз на 1 вересня: усім першокласникам подарують набори LEGO

Події
23 березня 2018 15:56

Усі першокласники, які підуть до школи 1 вересня 2018 року, безкоштовно отримають набори LEGO. Ці забавки допоможуть впроваджувати ігрові та діяльнісні методи навчання в освітній процес. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Меморандум про взаєморозуміння підписали Міністерство освіти і науки України та The LEGO Foundation.

The LEGO Foundation безкоштовно забезпечить наборами учнів усіх перших класів (близько 17 тисяч шкіл з усієї України) протягом 2018-2019 року. Компанія також допоможе педагогам опанувати методики для ефективного використання конструкторів у навчанні.

"Ми цінуємо допомогу The LEGO Foundation, оскільки це матеріали, які допоможуть дітям з кожної української школи опановувати матеріал інтерактивно, цікаво та наочно. При цьому вчителі матимуть більше можливостей застосовувати пошукові методи навчання, стимулювати дітей до навчання у більш цікавий та належний для цієї вікової групи спосіб. Ці набори отримають усі українські школи. Це будуть школи і в великих містах, і в маленьких містечках; і в центральній Україні, і в гірських районах західної України, і на лінії зіткнення на Сході. Це дуже серйозна допомога для нас", – розповіла міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

Перша вантажівка з наборами LEGO для 100 шкіл, що пілотують новий Держстандарт за реформою Нова українська школа, виїхала з Данії до України 20 березня 2018 року. Планується, що до 31 березня вони вже будуть у школах. Перші класи отримають набори "Шість цеглинок" для кожного учня та по набору "LEGO Play Box" на кожний клас.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Скандал у школі: як покарали директора за цькування другокласниці

Ховався за ліжком: львівська поліція розшукала зниклого школяра

Нудився без діла: що "світить" школяру за "мінування" львівського вокзалу

Новини України та світу 23 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах