Коли ввімкнуть: у Львові вимкнуть Ратушу

У Львові вимкнуть підсвітку на Ратуші

У Львові вимкнуть підсвітку на Ратуші

Події
24 березня 2018 12:28

Сьогодні, 24 березня, під час акції "Година Землі" у Львові вимкнуть освітлення на Ратуші, телевежі, Соборі св. Юра, костелі Івана Хрестителя, церкві Миколая та на Латинському катедральному соборі. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Львівська мерія також закликає мешканців міста долучитися до екологічної акції і вимкнути на годину світло на роботі чи вдома.

"У Львові від 20:30 до 21:30 шість великих об’єктів, які завжди підсвічуються, згаснуть. Мова йде про Ратушу, Собор св. Юра, вежу на Високому замку, а також три великі церкви – костел Івана Хрестителя, церкву Миколая і Катедру. Також я звертаюсь і закликаю кожному зробити невеличкий крок: вимкнути освітлення в офісі, квартирі чи іншій локації. Питання стоїть не в тому, зробити це чи не зробити, а в тому, що воно нам дасть. А насправді воно дає нам змогу зберегти ресурси, а також показати, що у нас є розуміння, що природу потрібно берегти", – розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка.

Нагадаємо, Львів вперше долучився до акції у 2009 році. У рамках "Години Землі" у місті на годину вимикають освітлення відомих споруд і щороку їх кількість збільшується.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Львів'янину на замітку: подати показник електролічильника можна через SMS

Дізнайся де: відкрили новий центр обслуговування клієнтів "Львівобленерго"

Вагон для самотніх: у потязі "Ужгород-Лисичанськ" виявили дірку для підглядання

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах