1,2 проміле алкоголю: мостиському прокурору, який насмерть збив пішохода, оголосили підозру

Новина - Події - 1,2 проміле алкоголю: мостиському прокурору, який  насмерть збив пішохода, оголосили підозру

Новина - Події - 1,2 проміле алкоголю: мостиському прокурору, який насмерть збив пішохода, оголосили підозру

Події
24 квiтня 2018 11:00

Прокурору Мостиського відділу Городоцької місцевої прокуратури Андрієві Денису оголосили підозру у вчиненні смертельної ДТП у селі Торчиновичі Старосамбірського району Львівської області, внаслідок якої загинув 64-річний місцевий селянин.

"ДТП сталася за межами населеного пункту та за межами пішохідного переходу. Підозрюваний на автомобілі ВАЗ-210114 збив людину на смузі руху автомобіля. Водій не витримав допустимої швидкості, не врахував дорожнього знаку про наближення до пішохідного переходу і на неосвітленій дорозі збив чоловіка. Стан дороги при цьому був задовільним", - повідомив zaxid.net прокурор Львівської області Юрій Квятківський.

Прокурор підтвердив, що фатальне ДТП було вчинене у стані алкогольного сп’яніння. За його словами, лікарі виявили у крові водія 1,2 проміле алкоголю.

Як випливає зі слів прокурора області, мова йде про 29-річного прокурора Андрія Дениса.

Юрій Квятківський не назвав прізвища винуватця ДТП, проте повідомив, що у період із січня 2017 року по квітнень 2018 року він обіймав посаду першого заступника керівника Самбірського місцевої прокуратури, а з квітня був переведений на посаду прокурора Мостиського відділу Городоцької місцевої прокуратури. За даними сайту "Декларації", на посаді першого заступника керівника Самбірського місцевої прокуратури працював Андрій Денис, мешканець с. Бісковичі Самбірського району, у власності якого є автомобіль ВАЗ 210114, 2009 року випуску.

За інформацією Юрія Квятківського, підозрюваний не намагався зникнути із місця події. Проте Андрій Денис запевняє, що його автомобіль рухався із допустимою швидкістю. В автомобілі із водієм перебував також інший працівник Самбірської місцевої прокуратури. Автомобіль відправили на арештмайданчик для проведення експертиз.

Нагадаємо, на Львівщині п'яний прокурор збив пішохода.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Хотів перерізати вени: з’явился фото і відео смертельної ДТП у Львові

Проштрикнув насмерть: на Львівщині автомобіль врізався у відбійник

Вхід заборонено: з’явилися нові подробиці смерті маленької львів'янки на санчатах

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах