Політикам тут не місце: якими буде останній дзвінок у львівських школах

Новина - Події - Політикам тут не місце: якими буде останній дзвінок у львівських школах

Новина - Події - Політикам тут не місце: якими буде останній дзвінок у львівських школах

Події
15 травня 2018 12:30

Департамент освіти Львівської облдержадміністрації рекомендував школам області відмовитись від "лінійок" радянського зразка на останній дзвоник. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"Зараз, як і минулого року, ми закликали дирекції шкіл області відмовитись від радянських "лінійок" на останній дзвоник. Ми хочемо, щоб це свято було цікавим і приємним для дітей, щоб діти не були змушені годинами стояти у шеренгах. Альтернатив цим "лінійкам" є багато – вчителі спілкуються між собою і діляться досвідом. Також ми вчергове закликаємо дирекції шкіл не запрошувати політиків та чиновників на це свято, а якщо вже ті й прийшли, то не давати їм слова і не змушувати дітей їх слухати", – розповіла директорка департаменту освіти Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій.

Поки що остаточно не відомо, коли саме буде останній дзвоник, хоча цілком ймовірно, що в різних школах області він відбудеться у різні дні.

"Навчальний рік, за планом, закінчується 25 травня. Однак в області є школи, які у зв’язку з захворюваннями призупиняли свою роботу, а, отже, відстають від програми і завершать навчання ближче 30 травня. Тому не виключено, що в різних школах області останній дзвоник відбудеться у різні дні", – додала Мандзій. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Скандал у школі: як покарали директора за цькування другокласниці

Ховався за ліжком: львівська поліція розшукала зниклого школяра

Нудився без діла: що "світить" школяру за "мінування" львівського вокзалу

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах