Молодий, а вже хабарник: у Львові затримали держслужбовця

Новина - Події - Молодий, а вже хабарник: у Львові затримали держслужбовця

Новина - Події - Молодий, а вже хабарник: у Львові затримали держслужбовця

Події
08 травня 2018 12:51

У Львові на хабарі затримали 25-річного працівника обласного управління Держпраці. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Нацполіції Львівщини.

У Львові працівники слідчого управління поліції Львівщини спільно з працівниками Управління Служби безпеки України у Львівській області викрили та затримали під час отримання хабара 25-річного працівника Голового управління Держпраці. Молодика затримали під час одержання хабара у розмірі 1000 доларів США. Ці гроші він отримав від підприємця, за що обіцяв не притягати його до адміністративної відповідальності за виявленні під час перевірки порушення.

"Здирник вимагав від підприємця, що володіє продуктовим магазином та начебто неналежним чином оформив на роботу декількох працівників у свій ФОП, тисячу доларів США за складання "позитивного" акту перевірки. У разі відмови штрафні санкції, застосовані відповідно до закону, склали б понад 100 тисяч гривень",– уточнили у прес-службі УСБУ Львівщини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Затримали на "гарячому": у Львові викрили подружжя хабарників

Одним менше: у Львові "на гарячому" затримали хабарника

Хабар за паспорт: у Львові затримали працівницю міграційної служби

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах