Остання екскурсія: у центрі Львова помер турист

Новина - Події - Остання екскурсія: у центрі Львова помер турист

Новина - Події - Остання екскурсія: у центрі Львова помер турист

Події
22 травня 2018 17:44

У вівторок, 22 травня, близько 13:00 на площі Катедральній у Львові помер турист із Польщі. Про смертельний випадок на сторінці у Facebook повідомила журналістка ZAXID.NET Мар'яна Романяк, яка стала очевидицею події.

За словами журналістки, на площі перебувала сімейна пара з Польщі. Чоловікові раптово стало погано, а працівники швидкої допомоги прибули за 20 хвилин і вже не змогли його врятувати. Після медиків на місце події прибули правоохоронці і судмедексперт. Врешті тіло загиблого чоловіка забрали до моргу.

"Тіло чоловіка майже дві години лежало на вулиці!", – обурилася Мар'яна Романяк. Вона також повідомила, що дружину померлого відвезли до консульства Польщі.

"Померлим виявився 67-річний турист з Лодзя. Причиною смерті став інфаркт. У цього чоловіка це був уже другий інфаркт", – повідомив керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський.

Він уточнив, що машина швидкої допомоги прибула на місце події за десять хвилин, однак медикам залишалося хіба що констатувати смерть чоловіка.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Копав криївку: на Львівщині у саморобній хатинці загинула дитина

Небезпечні ігри: на Львівщині дитина загинула у вигрібній ямі

Не друг людини: під Львовом собаки загризли господаря

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах