Не чекай даремно: львівські автобуси і трамваї змінять маршрути

Новина - Події - Не чекай даремно: львівські автобуси і трамваї змінять маршрути

Новина - Події - Не чекай даремно: львівські автобуси і трамваї змінять маршрути

Події
01 червня 2018 13:19

1-3 червня у Львові у рамках "Леополіс Гран Прі" відбудуться перегони за маршрутом "вул. Вітовського — пл. Ів. Франка — вул. Стрийська — вул. Героїв Майдану — вул. Вітовського". На час проведення перегонів громадський транспорт, який курсує цими вулицями, змінить маршрути. Про це VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

Автобуси будуть об’їжджати вул. Стрийську і вул. Вітовського. Зокрема, маршрути №3А, 8, 44 курсуватимуть за маршрутом вул. Шота Руставелі — вул. Волоська — вул. І. Франка — вул. Чмоли з подальшим виїздом на звичний маршрут.

Маршрути №24, 43 здійснюватимуть об’їзд по вул. Шота Руставелі — вул. І. Франка — вул. Князя Романа — просп. Свободи — вул. Дорошенка. Маршрут №45 курсуватиме від пр. Свободи, далі по вул. Дорошенка — вул. Вербицького — вул. Сахарова.

Трамвайний маршрут №1 курсуватиме за напрямком: "Залізничний вокзал — "Погулянка", та у зворотному напрямку. Трамвай №3 на час перегонів не курсуватиме. Трамвайний маршрут №8 курсуватиме за напрямком — "Академія Мистецтв — вул. Вернадського", та у зворотному напрямку, №9 — від Залізничного вокзалу до Погулянки та у зворотному напрямку. Тролейбусний маршрут №5 курсуватиме за напрямком "вул. Ш. Руставелі — просп. Червоної Калини" та у зворотному напрямку.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Втричі дорожче: біля львівського аеропорту зросла вартість паркування

Дізнайся: коли розпочнуть будівництво канатної дороги у Львові

Приїхали: у Львові вщент згоріла маршрутка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах