Чекай принца: син князя Ліхтенштейну відвідає Львів

Фото АР.

Фото АР.

Події
06 червня 2018 10:12

У четвер, 7 червня, Львів відвідає принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз. Про це  VG Львів  повідомила прес-служба президента України.

Як йдеться у повідомленні, сьогодні, 6 червня, у принца запланована зустріч з президентом України Петром Порошенком у Києві. Під час переговорів обговорять активізацію українсько-ліхтенштейнського політичного діалогу, підтримки Ліхтенштейном суверенітету та територіальної цілісності України, а також інтенсифікацію торговельно-економічної співпраці з урахуванням можливостей вільної торгівлі в рамках Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ).

У Львові принц зустрінеться з міським головою Львова Андрієм Садовим та головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою. Також принц Алоїз відвідає у Львові австрійську бібліотеку на вул. Лисенка, Родинний дім "Покрова" та міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького. Окрім того, для принца проведуть екскурсію центром Львова.

Додамо, що це буде перший візит високого представника Ліхтенштейну до України з початку дипломатичних відносин між обома державами.

Нагадаємо, Князівство Ліхтенштейн – це мікродержава у Західній Європі, яка межує з Австрією та Швейцарією. Столиця Ліхтенштейну – місто Вадуц. Форма правління – конституційна монархія. З 1989 року очолює державу князь Ганс Адамс II. Принц Алоїз це його син, який успадкує владу батька після його смерті. Повне ім'я принца – Алоїз Філіп Ліхтенштейнський.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зустріч у палаці: стало відомо, що робив у Львові президент Німеччини

Відеофакт: Порошенко покатався на львівському електробусі

Зробив дружині подарунок: екс-президент України відвідав Львів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах