Ангели тут більше не живуть: львів’янку затримали за розмальовування сідниць туристам

Новина - Події - Ангели тут більше не живуть: львів’янку затримали за розмальовування сідниць туристам

Новина - Події - Ангели тут більше не живуть: львів’янку затримали за розмальовування сідниць туристам

Події
08 червня 2018 09:24

Патрульні на вимогу дільничного Галицького відділу поліції затримали у центрі Львова 33-річну Маріну Дарміць, більш відому як дівчина-ангел через її великі декоративні крила. Затримали її за те, що розмальовувала сідниці туриста в публічному місці. Це сталось ще у вівторок, 5 червня, однак повідомили про це лише 7 червня,повідомляє zaxid.net.

Йдеться про випадок, який трапився ще 28 квітня. Тоді журналістка Мар’яна П’єцух опублікувала у Facebook фото, на якому видно, як Маріна Дарміць розмальовує розписом мехенді сідниці чоловіка на проспекті Свободи. Це відбувалося вдень при десятках перехожих.

Ангели тут більше не живуть: львів’янку затримали за розмальовування сідниць туристам фото

Після цього випадку з Маріною Дарміць намагались поспілкуватись дільничні з Галицького відділу поліції. Однак вона уникала спілкування з працівниками поліції, то ж їм довелось викликати патрульних.

"5 червня на пр. Свободи близько 12:42 до нас звернулись по допомогу працівники ДОП Галицького ВП ГУНП. Вони повідомили, що громадянка 1985 року народження вчиняє протиправні дії, опір та злісну непокору стосовно працівників поліції, відмовилася показати документи, які посвідчують особу на законну вимогу поліцейського, проводить незаконну господарську діяльність без державної реєстрації, розмальовує сідниці розписом мехенді, чим принижує людську гідність та мораль, а також аморально себе поводить відносно осіб чоловічої статі", – повідомила  речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.

Жінку затримали та доставили в опорний пункт поліції на просп. Свободи. Патрульні склали протокол затримання. Дільничий оформив адмінматеріали за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП. Їй загрожує до 3,4 тисяч гривень, до двох місяців виправних робіт або адміністративний арешт на 15 діб.

Нагадаємо, в лютому цього року Маріну Дарміць з салону львівської маршрутки №25 вигнав водій, щоб її крила не заважали іншим пасажирам.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Майонезний маніяк": у Львові невідомий чоловік нападає на самотніх дівчат

Приспали, пограбували і втекли: львівська поліція розшукує двох дівчат

Підлили щось у сік: у Львові зґвалтували дівчину

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах