Вистачить і бейбі-боксів: депутати львівської облради відмовилися виділяти родинам допомогу при народженні малюків

Новина - Події - Вистачить і бейбі-боксів: депутати львівської облради відмовилися виділяти родинам допомогу при народженні малюків

Новина - Події - Вистачить і бейбі-боксів: депутати львівської облради відмовилися виділяти родинам допомогу при народженні малюків

Події
19 червня 2018 16:02

Більшість депутатів Львівської обласної ради не підтримала проект рішення про надання допомоги сім’ям при народженні дитини. Питання розглядалося на сесії Львівської обласної ради сьогодні, 19 червня.

У проекті рішення йшлося про те, аби передбачити обсяг видатків за загальним фондом обласного бюджету в  розмірі 1000 гривень кожній родині, у якій народилася дитина у 2017 році. Водночас при формуванні обласного бюджету Львівщини на 2018 рік пропонувалося передбачити гроші на те, аби видавати родині, де народилося немовля 2 тисячі гривень.

Як зауважила директор департаменту соціального захисту Львівської ОДА Наталія Кузяк, щорічно на Львівщині народжується близько 27 тисяч дітей, відтак згідно із проектом рішення на це потрібно було б понад 54 мільйонів гривень.

Водночас вона нагадала про бейбі-бокси, які з вересня будуть видавати всім українським сім’ям при народженні дитини і наголосила, що департамент вважає недоцільним приймати проект рішення, винесений на розгляд депутатів.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Чотири дні від народження: у Львові знайшли немовля

Задушила та намагалася спалити: на Західній Україні молода мати жорстоко вбила немовля

На Львівщині знайшли мертвим 6-місячне немовля

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах