На якому місці Львів: оприлюднений рейтинг областей за підсумками ЗНО

Новина - Події - На якому місці Львів: оприлюднений рейтинг областей за підсумками ЗНО

Новина - Події - На якому місці Львів: оприлюднений рейтинг областей за підсумками ЗНО

Події
22 червня 2018 12:58

26 випускників на Львівщині отримали максимальні 200 балів на зовнішньому незалежному оцінюванні. Про це  VG Львів  повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Цьогоріч Львівщина поступилася лише Києву і Харківській області.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, у четвер, 21 червня, на інформаційних сторінках учасників ЗНО опубліковано результатами тестування і бланки відповідей з історії України, географії, фізики та хімії. Таким чином, станом на сьогодні відомі результати ЗНО з усіх предметів, які виносилися у 2018 році на тестування.

"Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100-200 балів і таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень за шкалою 1-12 балів опубліковано на сайті Українського центру в розділі "Предмети ЗНО", – йдеться у повідомленні УЦОЯО.

Інформаційну картку зі своєї сторінки учасники зможуть роздрукувати з 22 червня. Цей документ є додатком до сертифіката ЗНО і подається до приймальних комісій під час вступу.

Водночас, у разі виникнення сумніву щодо правильності результату тестування учасник ЗНО може подати апеляцію до УЦОЯО протягом п’яти календарних днів із дня офіційного оголошення результатів з певного предмету.

Цікаво, що цього року вперше за весь період зовнішнього незалежного оцінювання в Україні зареєстровано 79 апеляцій на процедуру проведення тестування.

Нагадаємо, торік Львівщина посіла друге місце в Україні за максимальними результатами ЗНО. 42 випускники Львівщини отримали найвищий результат – 200 балів. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

На дні: 8 не найкращих вишів Львова

Рейтинг: які львівські виші увійшли в десятку кращих

Гроші за диплом: завкафедри львівського університету затримали з хабарем

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах