З паркінгом і дитсадком: у Львові планують побудувати нове житло на Сахарова

У Львові побудують нові житлові будинки та "Екотель".

У Львові побудують нові житлові будинки та "Екотель".

Події
09 липня 2018 16:20

У межах вулиць Сахарова-Горбачевського у Львові планують реконструювати готель "Екотель", побудувати два житлові будинки з підземним паркінгом та дитсадок, навчальний комплекс та ліквідувати частину тимчасових споруд. Відповідні громадські слухання оголосили на сайті Львівської міськради.

Згідно з пояснювальною запискою, тут пропонують реконструювати та добудувати новий шестиповерховий корпус готелю "Екотель" із підземними автостоянками на 50-60 місць, велодоріжками та велостоянками.

Зокрема, на території, обмеженій детальним планом, збираються частково реконструювати наявні будівлі, побудувати дошкільний навчальний заклад на 50 місць, музичну школу на 40-60 учнів та 5-6 поверхові житлові будинки на понад 60 квартир із підземним паркінгом загалом на 100 місць із резервом для мешканців прилеглої забудови (на ділянці, де нині розташовані автостоянка, шиномонтаж і автомийка).

З паркінгом і дитсадком: у Львові планують побудувати нове житло на Сахарова фото

За словами розробників детального плану, територія проектування розташована неподалік центру Львова і є оптимальною для розвитку туристично-відпочинкових та туристично-ділових функцій. За планом зонування, ця ділянка належить до Ж-2, Ж-4 та Г-2. Загальна площа території становить 5,6 га.

30 липня о 18:00, у актовій залі Франківської районної адміністрації, що за адресою вулиця Генерала Чупринки, 85, відбудеться зустріч з головним архітектором проекту Юрієм Столяровим.

Громадські обговорення триватимуть до 6 серпня. Пропозиції можна подавати до відділу громадського партнерства управління "Секретаріат ради" через Центри надання адміністративних послуг міста Львова. 

З паркінгом і дитсадком: у Львові планують побудувати нове житло на Сахарова фото 1

ДИВИСЬ ЩЕ:

Передумали: що збудують у Львові замість пасажу Міколяша

20 мільйонів євро: Львову погодили документацію для будівництва сміттєпереробного заводу

Зазирни у майбутнє: якою буде льодова арена у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах