Шашлик відміняється: на Львівщині оголосили надзвичайну пожежну небезпеку

Яку погоду прогнозують у Львові.

Яку погоду прогнозують у Львові.

Події
11 липня 2018 10:33

В середу, 11 липня, і протягом усього тижня у Львові та області оголошено надзвичайну пожежну небезпеку (п'ятий клас). Про це попереджає Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

П’ятий клас — це найвищий рівень ризику виникнення пожеж. Відтак, це означає, що не можна розводити вогнища в лісах, парках, тому що це може призвести до виникнення масштабних пожеж в екосистемах.

За прогнозами синоптиків, у Львові та на більшій частині області прогнозують мінливу хмарність. Опади не передбачаються, за винятком короткочасних дощів і гроз в окремих місцях. Температура повітря вдень +23-28°С . Вітер східний 5-10 м/с.

ДСНС Львівщини закликає усіх бути обережними та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки — не випалювати суху траву, сміття та сухостій дерев, не розводити вогнища у не призначених для цього місцях. Пожежі в екосистемах шкодять довкіллю, тваринному та рослинному світу, а дим небезпечний для здоров’я людини.

В разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, слід звертатися на "Гарячу лінію" міста за коротким номером 15 - 80.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Що сталося: у Львові неможливо відстежити рух транспорту онлайн

Маринуй м’ясо: оприлюднена онлайн-мапа пікнік-локацій Львівщини

Де поплавати біля Львова: ТОП озер і баз відпочинку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах