Нічого святого: На Львівщині свідки ДТП пограбували непритомного водія

Свідки аварії обікрали потрепілого в ДТП.

Свідки аварії обікрали потрепілого в ДТП.

Події
13 липня 2018 15:05

У Стрийському районі на Львівщині свідки ДТП пограбували непритомного водія вантажівки. У чоловіка викрали понад 40 тисяч гривень, документи та особисті речі.

Цей випадок трапився ще 3 липня у селі Довге Стрийського району. Однак відомо про нього стало лише у четвер, 12 липня. Про це у Facebook повідомив користувач Андрій Орестович, який є братом потерпілого водія.

"3 липня біля 15:00 в селі Довге Стрийського району Львівської обл. сталася ДТП (вантажівка з'їхала в кювет), в результаті якої водій зазнав травми хребта. О 15:05 до Моршинської лікарні надійшов дзвінок, в якому повідомили про ДТП. В той момент водієві допомагали вибратися із кабіни невідомі люди. Після цього до місця аварії прибула машина швидкої допомоги. Працівники швидкої допомоги зауважили, що коли вони під’їжджали до місця ДТП, троє молодиків швидко покидали місце аварії", –повідомив Андрій Орестович.

Працівники "швидкої" сфотографували втікачів та їх автомобіль.

За словами водія вантажівки, з салону його автомобіля вкрали 400 євро, 40 тисяч гривень, посвідчення водія, техпаспорт, український і закордонний паспорт та багато особистих речей.

У поліції підтвердили, що такий випадок дійсно був, однак подія відбулася ще третього липня. При цьому повідомляється, що у водія дійсно пропало багато грошей і особистих речей, проте ніякої інформації про вкрадені 400 євро не надходило.

За цим фактом порушили провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ (Крадіжка). У справі проводять перевірку і всіх, у кого є якась інформація про ймовірних грабіжників, просять звертатися на лінію "102".

ДИВИСЬ ЩЕ:

Втік з місця аварії: у Львові п’яний водій "залетів" на парковку

Прокляте місце: біля ТРЦ "Форум" у Львові знову збили жінку

Загинула жінка: на Львівщині колесо вантажівки вилетіло на зупинку громадського транспорту

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах