"Вилетів" на зустрічну: стали відомі нові подробиці ДТП поблизу Львова

Двоє людей загинули внаслідок ДТП біля Львова. Фото:varta1.com.ua

Двоє людей загинули внаслідок ДТП біля Львова. Фото:varta1.com.ua

Події
14 липня 2018 12:19

Військова прокуратура встановлює обставини порушення військовослужбовцем однієї з військових частин Львівщини правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб. Про це VG Львів повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.      

Нагадаємо, в п’ятницю, 13 липня, близько 14.30 старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів-Самбір поблизу села Лапаївка, порушивши правила дорожнього руху, на швидкості виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем марки Ford Transit під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Унаслідок цього 2 пасажирів-військовослужбовців автомобіля Mazda загинули на місці події. Водія автомобіля Mazda, який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю.

Внаслідок ДТП водій та пасажири автомобіля Mazda, а саме:

  • водій, мешканець м. Самбір, 1990 року народження, військовослужбовець ЗС України, з діагнозом: “ЗЧМТ. Струс головного мозку. Множинні різані рани голови та обличчя” госпіталізований у Військово-медичний клінічний центр західного регіону;
  • пасажир, мешканець м. Самбір, 1980 року народження, військовослужбовець ЗС України, з діагнозом: “Політравма. Травматичний шок” госпіталізований у Військово-медичний клінічний центр західного регіону;
  • пасажир, мешканець м. Самбір, 1981 року народження, військовослужбовець ЗС України, від отриманих травм загинув на місці події;
  • пасажир, мешканець м. Самбір, 1988 року народження, військовослужбовець ЗС України, від отриманих травм загинув на місці події.

Водій автомобіля Ford Transit у результаті ДТП отримав травми у вигляді: “Забій грудної клітки. Забій правого колінного суглобу.” Після надання медичної допомоги на місці події від госпіталізації відмовився.

Нині проводяться першочергові слідчі дії. Винуватця ДТП - водія автомобіля Mazda затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідуванняу вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України здійснює Головне управління Нацполіції у Львівській області, а процесуальне керівництво - військова прокуратура Львівського гарнізону.

"Вилетів" на зустрічну: стали відомі нові подробиці ДТП поблизу Львова фото

"Вилетів" на зустрічну: стали відомі нові подробиці ДТП поблизу Львова фото 1

"Вилетів" на зустрічну: стали відомі нові подробиці ДТП поблизу Львова фото 2

Фото: varta1.com.ua

Фото: varta1.com.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Втік з місця аварії: у Львові п’яний водій "залетів" на парковку

Прокляте місце: біля ТРЦ "Форум" у Львові знову збили жінку

Загинула жінка: на Львівщині колесо вантажівки вилетіло на зупинку громадського транспорту

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах