Інтерактивна мапа: що ремонтують у школах і дитсадках Львова

Що купують у школи Львова.

Що купують у школи Львова.

Події
23 липня 2018 17:21

Активісти Transparency International Ukraine та порталу DoZorro створили інтерактивну карту ремонтів у львівських дитсадках та школах. На мапі позначено 140 навчальних закладів міста та інформація про оголошені ними впродовж 2016-2018 років тендери (в основному це тендери на ремонти приміщень та майданчиків, а також закупівля техніки).

Аналітики Dozorro підрахували, що загалом від початку 2016 року львівські школи та дитсадки витратили 125 мільйонів гривень. Найбільшу суму за цей час отримала спецшкола №66 (8,5 мільйонів гривень), у якій провели капітальний ремонт систем опалення та спортивного майданчика. До трійки лідерів за витраченими сумами також входять спецшкола імені Данила Галицького №57 (8,2 мільйони гривнь) та середня школа №70 (7,1 мільйонів гривень).

Згідно з дослідженням Dozorro, найменше витратили школа №46, у якій за 67 тисяч гривень купили апаратуру для аудіо- та відеозапису; навчально-виховний комплекс "Гроно", в якому на аналогічну апаратуру витратили 58 тисяч гривень, а також школа №87, в якій на комп'ютерну техніку та обладнання для друку витратили всього 10 тисяч гривень.

Щоб отримати інформацію про проведені навчальним закладом тендери, достатньо клікнути на позначку школи чи дитсадка на карті, після чого з'явиться панель із короткою інформацією та посиланням на сторінки оголошених закладом закупівель.

ДИВИСЬ ЩЕ:

З ліфтом і басейном: якою буде нова школа під Львовом

Підлога, стіл і ламінатор: батьків першокласників львівського ліцею шокували списком необхідних покупок

Крейди не треба: у Львові встановлять мультимедійні дошки у кожній школі

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах