Ховався від дощу: на Львівщині вантажівка вбила чоловіка

На Львівщині чоловік потрапив під колеса вантажівки.

На Львівщині чоловік потрапив під колеса вантажівки.

Події
26 липня 2018 10:13

Вчора, 25 липня внаслідок ДТП загинув 51-річний чоловік з Тернопільщини. Він потрапив під колеса вантажівки. Про це VG Львів повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної держадміністрації. У поліції пояснили, що чоловік заліз під машину, щоб сховатися від дощу.

Трагедія сталася о 12:14 у селі Дроговиж Миколаївського району. 31-річний водій автомобіля "ЗІЛ-131", мешканець села Жовтанці Кам'янка-Бузького району, під час маневрування заднім ходом здійснив наїзд на пішохода, який від отриманих травм загинув на місці.

"Як встановили правоохоронці, на ділянці автодороги між селами проводились роботи з очищення придорожньої смуги від сухих дерев. За словами очевидців, загиблий сховався під вантажівкою від дощу, а коли та рушила заднім ходом, не встиг вилізти з-під авто", — повідомили у поліції Львівщини.

Загиблий — мешканець села Забара Шумського району Тернопільської області 1966 року народження. Тіло скеровано в морг Новороздільської лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Обставини трагедії встановлюються.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не жени: названі найпоширеніші причини ДТП на Львівщині

Двоє загинули: на Львівщині сталася моторошна аварія

Фотофакт: на мосту у Львові перекинувся мікроавтобус

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах