Цифра дня: скільки автомобілів розтрощили львівські патрульні

Чому несправні машини патрульних Львова.

Чому несправні машини патрульних Львова.

Події
26 липня 2018 14:54

В управлінні патрульної поліції у Львівській області з 92 автомобілів у неробочому стані перебуває і не експлуатується 47 авто, у тому числі 43 патрульні автомобілі. Про це повідомляють "Наші гроші".

За час аудиту у Львівській області за участі патрульних автомобілів скоєно сім ДТП, при цьому за чотирма з них факти аварій не були зафіксовані.

Про це стало відомо зі звіту Рахункової палати про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на забезпечення діяльності підрозділів, установ та закладів Нацполіції.

В управлінні патрульної поліції у Львівській області є 92 автомобілі. За даними фахівців, серед 47 поліцейських автомобілів у Львові, які наразі є несправними, 43 одиниці – патрульні авто.

"У результаті службові розслідування не проводилися, винні у скоєнні ДТП не встановлені. За трьома випадками пошкоджень автомобілів строки накладення адміністративних стягнень на момент розгляду справ закінчилися. Як наслідок, автомобілі перебувають у неробочому стані, вартість відновних робіт трьох із них становить 538,7 тисяч гривень, вартість інших не встановлена", — повідомляють у звіті Рахункової палати.

Нагадаємо, що нова патрульна поліція запрацювала у Львові в серпні 2015 року. А в травні цього року на вулицях міста з’явився велопатруль.  

Додамо, що що на автошляхах Львівської області працюватимуть 5 додаткових екіпажів. Їх почали залучати з 21 липня.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Через смертельні ДТП: львівські дороги патрулюватимуть додаткові екіпажі

ДТП на Студентській: автомобіль львівських патрульних збив пішохода

Захищав колежанку: прокуратура порушила справу проти поліцейського, який підстрелив нападника

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах