Не викликай його: де і чому у Львові не працюють ліфти

Де у Львові заборонили користуватись ліфтами.

Де у Львові заборонили користуватись ліфтами.

Події
30 липня 2018 12:47

Суд у Львові вирішив зупинити експлуатацію низки ліфтів до усунення порушень. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Головного управління Держпраці у Львівській області.

Під час перевірки, яку провело управління Держпраці у Львівській області,  були виявлені факти порушення вимог чинних нормативно–правових актів з охорони праці, що створюють загрозу життю та здоров’ю мешканців житлових будинків і працівників Львівського комунального підприємства "Сяйво".

Відтак, установа звернулася до суду з проханням застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду до комунального підприємства "Сяйво", а саме — заборонити експлуатацію:

  • пасажирських ліфтів (реєстр. № Л-4488, № Л-4409, що розташовані в місті Львові на вул. Доробок 48);
  • реєстр. № Л-4399 (1 під’їзд), № Л-4396 (2 під’їзд), № Л-4398 (3 під’їзд), що розташовані в місті Львові по вулиці Широка 29;
  • реєстр. № Л-4402 (1 під’їзд), № Л-4393 (2 під’їзд), № Л-4403 (3 під’їзд), що розташовані в місті Львові по вулиці Сяйво 19, 
  • ПП-400А (реєстр. № Л-4392; реєстр, № Л-4423; реєстр, № Л-4391), що розташовані в місті Львові по вулиці Сяйво, 17;
  • ПП-402А (реєстр. № Л-1852;реєстр, № Л-1853; реєстр, № Л-1854), що розташовані в місті Львові по вулиці Сяйво, 15 до усунення зазначених у позовній заяві порушень.

Львівський окружний адміністративний суд вирішив позов задовольнити повністю та застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду у сфері господарської діяльності до Львівського комунального підприємства "Сяйво", зокрема заборонити експлуатацію цих ліфтів до усунення порушень.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Перелік адрес: де у Львові немає води і коли включать

Об’їжджай: у Львові перекрили вулицю Шота Руставелі

Схема об’їзду: у Львові перекриють вулицю Луганську

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах