Ціна питання – 5 тисяч: анонім знову погрожує підірвати львівську лікарню

У Львові анонім знову погрожує підірвати обласну клінічну лікарню

У Львові анонім знову погрожує підірвати обласну клінічну лікарню

Події
31 липня 2018 10:48

У Львові анонім погрожує підірвати обласну клінічну лікарню. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

"Сьогодні, 31 липня, о 8:10 на електронну адресу ДСНС України надійшов анонімний лист з погрозою вибуху у приміщенні Львівської обласної клінічної лікарні, розташованої за адресою: вулиця Чернігівська, 7 у Львові. У цьому листі анонімний мінер вимагає 5 тис. гривень. Якщо його вимоги не виконають він обіцяє підірвати будівлю лікарні", - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Правоохоронці обстежують вказане у листі приміщення та прилеглу територію. Вирішується питання правової кваліфікації події, встановлюється особа автора листа.

Вчора, 30 липня, в обласній клінічній лікарні вже шукали вибухівку. Головний лікар Михайло Гичка зазначив, що виконувати вимоги "мінера" в лікарні відмовились.

Нагадаємо, неправдиві повідомлення про замінування бізнес-центрів у місті регулярно надходять до поліції та Львівської міськради уже впродовж трьох місяців. За даними СБУ, ця інформація надходить з Росії

ДИВИСЬ ЩЕ:

Нудився без діла: що "світить" школяру за "мінування" львівського вокзалу

Вчетверте за місяць: у Львові замінували три бізнес-центри

Відбувається евакуація: у Львові шукають вибухівку на ринку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах