Втратив пам'ять: депутату, який скоїв смертельне ДТП на Львівщині, обрали запобіжний захід

Депутатові Петрушці обрали запобіжний захід. Фото: "Варта 1"

Депутатові Петрушці обрали запобіжний захід. Фото: "Варта 1"

Події
31 липня 2018 12:47

Депутатові Сокальської міської ради та, водночас, лікарю місцевого шпиталю, Василю Петрушці, Галицький районний суд Львова присудив 60 днів тримання під вартою без можливості внесення застави. Про це повідомляє “Варта 1”. Петрушка нещодавно став винуватцем ДТП, внаслідок якої загинула жінка.

“Сам підсудний заявив, що перед самою ДТП він втратив свідомість й абсолютно не пам’ятає, що з ним трапилося”, – йдеться у повідомленні. До того ж, під час розгляду справи в суді підозрюваний запевняв, що перебуває на стаціонарному лікуванні в Радехівській районній лікарні. Водночас, виразно назвати свій діагноз пацієнт не зміг, але твердив, що є всі ознаки гіпертонічного кризу. 

Василь Петрушка визнав свою провину в скоєнні ДТП і, як наслідок, у смерті жінки. Він запевнив, що готовий допомагати родині загиблої.

Нагадаємо, трагедія сталася в суботу, 28 липня, у селі Новий Витків, що в Радехівському районі Львівщини. Водій авто Fiat Scudo, Василь Петрушка не впорався з керуванням і врізався у рейсовий автобус, після чого скоїв наїзд на 72-річну жінку, що їхала у цей час на велосипеді. Внаслідок ДТП постраждала померла на місці аварії.  

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не жени: названі найпоширеніші причини ДТП на Львівщині

Двоє загинули: на Львівщині сталася моторошна аварія

Загинули миттєво: з'явилися моторошні фото зіткнення двох Audi на Львівщині

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах