Що з дитиною: львівські поліцейські розшукали жінку, яка займалася проституцією з дворічною донькою

Жінка з дитиною на руках чекає  "клієнтів" на львівській трасі

Жінка з дитиною на руках чекає "клієнтів" на львівській трасі

Події
02 серпня 2018 15:21

Жінку, яка гальмувала автомобілі на трасі й регулярно надавала інтимні послуги чоловікам на задньому сидінні, доки її дворічна донька чекала маму "з роботи" на передньому, поліція затримала на Львівщині.

Нагадаємо, фото з повією виклав у мережу водій, який проїжджав трасою Львів-Тернопіль. Після розголосу, спричиненого відеозаписом, з траси жінка зникла – перебралася у невеличке містечко за 70 кілометрів від Львова, де і знайшли її поліцейські, йдеться у сюжеті ТСН

"Коли вони разом з клієнтом, дитина перебуває разом з матір'ю, послуги сексуального характеру мати надає в автомобілі на задньому сидінні, а дитина залишається на передньому сидінні", - розповіла подробиці зізнань повії начальник сектору реагування Золочівського відділу поліції Людмила Шеремета. 

Львівські поліцейські розшукали жінку, яка займалася проституцією з дворічною донькою

Львівські поліцейські розшукали жінку, яка займалася проституцією з дворічною донькою

"Бувало таке, що вона дитину ось тут лишала. Саму без нагляду, без нікого. Дитина спала, а вона… Дитина була доглянута. Чи то така "фішка" в неї, що хтось з дитиною візьме, підбере", - розповів працівник АЗС Володимир Яблонський. 

Як повідомили правоохоронці, жінці 39 років, вона мама-одиначка з сусідньої області. Соцпрацівники примусово відібрали дитину у матері та спочатку повезли на обстеження у лікарню, далі віддали в дитячий притулок. 

"Було прийнято рішення примусово відібрати дитину від соціально небезпечної мами. Треба позбавити маму батьківських прав", - розповів голова Зборівської районної державної адміністрації Ігор Яворський. 

У соцслужбі виправдовуються, що раніше нічого не робили, бо не знали, що мама надавала сексуальні послуги з дитиною на руках. Сама жінка відбудеться лише штрафом у 85 гривень. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Львовом пройшли найсексуальніші дівчата у червоних купальниках: фото і відео

Оголювався перед дітьми: прокуратура розповіла про затримання педофіла у таборі на Львівщині

На базі відпочинку: чоловік розбещував 14-річну дівчинку на Львівщині

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах