Цифра дня: у Львові порахували бездомних собак

У Львові порахували бездомних собак

У Львові порахували бездомних собак

Події
08 серпня 2018 15:26

Станом на початок серпня на вулицях Львова нараховано 405 безпритульних собак. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За показником кількості безпритульних собак Львів перебуває на рівні Трускавця та Українки, маленькі міста країни. До прикладу, у Кривому Розі, що за кількістю населення близький до Львова, налічується близько 7 000 безпритульних собак.

Загальноміський підрахунок безпритульних собак у Львові відбувся вже вчетверте.

Під час підрахунку волонтери виявили, що у деяких секторах міста тварин значно більше, ніж в інших. Здебільшого, йдеться про території міста, які межують з передмістям, звідки тварини можуть приходити самі чи їх можуть підкидати місцеві мешканці.

"Волонтери покрили у місті 40 секторів. Серед нових тенденцій – це скупчення безпритульних тварин на в’їздах у місто. Зокрема, поряд з смт Рудно, яке досі не долучилось до програми відлову-стерилізації-вакцинації безпритульних собак. Будемо працювати з їхньою місцевою радою щодо запровадження у Рудно такої програми. Загалом, наша ціль – розробка програми гуманного поводження з тваринами для Львівської області", – розповіла директор львівського комунального підприєства "Лев" Оксана Кошак.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не друг людини: під Львовом собаки загризли господаря

Бари, ресторани та паби: 10 закладів Львова, в які можна прийти з собакою

За сімейними обставинами: львів’янин вкрав і задушив собаку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах