За 13 мільйонів: у Львові реконструюють стадіон на вулиці Черемшини

У Львові реконструюють стадіон на вулиці Черемшини.

У Львові реконструюють стадіон на вулиці Черемшини.

Події
08 серпня 2018 16:05

Стадіон Львівського державного університету фізкультури на вулиці Черемшини, 17 реконструюють. Про це повідомляє ZAXID.NET. Вартість робіт становитиме 12,87 мільйонів гривень.

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації провело тендер щодо реконструкції стадіону "Скіф". У закупівлі взяли участь чотири компанії. Найдешевшою виявилася пропозиція "ХоСаРо" у 12,874 мільйонів гривень. Відтак, 8 серпня уклали угоду щодо проведення реконструкції стадіону, яка триватиме до кінця 2019 року. Про це йдеться в інформації у системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з документацією, підрядник має влаштувати на стадіоні сектор для стрибків, сектор для метань, яму для змагань з бігу з перешкодами, прокласти бігові доріжки із поліуретану, товщиною не менше 13 міліметрів. Після реконструкції стадіон має відповідати вимогам ІІ категорії Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

"Це необхідно, щоб стадіон можна було використовувати як для легкоатлетичних тренувань, так і для проведення спортивних змагань європейського рівня, зокрема чемпіонатів Європи. В Україні сьогодні такі стадіони є у Києві, Дніпрі, Бахмуті, Луцьку, реконструюється в Ужгороді", — розповів президент федерації легкої атлетики Львівської області Микола Мандрона.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Візуалізація: у центрі Львова будують спортивні зони

Зони для воркауту та вуличні тренажери: які майданчики відремонтують у Львові

З басейном, ковзанкою та кінотеатром: яким буде новий спорткомплекс у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах