Гроші брали, та не заправляли: водії заявили про шахрайство на АЗС під Львовом

Водії заявили про шахрайство на газовій АЗС у Пустомитах

Водії заявили про шахрайство на газовій АЗС у Пустомитах

Події
09 серпня 2018 14:50

У Пустомитах водії заявили про шахрайство на газовій АЗС "Evo-5", де у них брали кошти за паливо, однак автомобілі нібито не заправляли.

Зранку 9 серпня близько десяти водіїв звернулися до АЗС "Evo-5", що на вулиці Привокзальній, 8 з вимогою компенсувати їм кошти, витрачені на паливо. Усі водії впродовж останніх двох діб заправлялись на цій АЗС, після чого виявляли, що їхні паливні баки майже порожні. Як розповів ZAXID.NET пустомичанин Микола Рубаха, його водій учора заправився на цій АЗС, однак встиг проїхати лише кілька кілометрів.

Схожа ситуація трапилася і з іншими водіями. "Вчора заправлялась на цій заправці, і мене дуже здивувало те, що дуже скоро заправили, тому що зазвичай це триває довго. Не встигла доїхати додому, як почула сигнал про те, що газ закінчився", - написала у Facebook водійка Мар’яна Масляк.

Микола Рубаха додав, що керівництво АЗС уже компенсовує усім водіям витраченні на зріджений газ кошти, а кількість ймовірно ошуканих водіїв зростає.

Директорка ТзОВ "ЕВО-5" Лілія Яворівська спочатку відмовилась коментувати цю ситуацію, зазначивши лише, що "питання з людьми вирішено, конфлікт вичерпано". Однак потім додала, що ймовірною причиною такої ситуації міг бути технічний збій на АЗС. Також вона припустила ймовірність обману з боку водіїв.

"Буде викликаний спеціаліст, будемо виясняти, чому така ситуація сталася, чи таке можливо взагалі, бо наразі нічого не доведено. Це просто слова людей, ніхто не обстежував машини, тому офіційних заключень немає", - заявила Лілія Яворівська.

На питання, чому у такому разі водіям виплачують компенсацію, Лілія Яворівська відповіла: "Люди не давалися до діалогу, до вияснення обставин, тому у нас не було вибору, окрім як узгодити це питання таким чином. Якщо виявиться, що у нас все добре, і проблема була в них (у водіях - ред.), ми будемо вчиняти дії, щоб нас більше так люди не обманювали".

За словами Лілії Яворівської, АЗС у Пустомитах припинила обслуговування клієнтів до з'ясування усіх обставин.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Далеко не заїдеш: на львівській заправці в автомобілі заливали "молоко"

Не розгубилась: у Львові дівчина обдурила власників 12 ресторанів

Одягнула і пішла: у Львові розшукують жінку, яка вкрала хутро

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах