Ховай шампура: львів'янам прогнозують пожежі та зливи

Якою буде погода у Львові на вихідних.

Якою буде погода у Львові на вихідних.

Події
10 серпня 2018 10:34

У Львові та області очікується висока пожежна небезпека (четвертий клас). Про це VG Львів повідомили у Львівському обласному центрі з гідрометеорології України. У південній частині області — надзвичайна пожежна небезпека (п’ятий клас).

Сьогодні, 10 серпня, очікується мінлива хмарність. Температура повітря сягатиме 27-32 градусів тепла.

У суботу, 11 серпня, у Львові протягом усього дня буде хмарно. Вночі прогнозують дощ із грозою. День буде без опадів, а ввечері гроза розпочнеться знову. Температура повітря не опускатиметься нижче +20 градусів.

У неділю, 12 серпня, небо у Львові буде ясним, але ближче до ввечора затягнеться хмарами. Вночі впаде дощ. Протягом усього дня опадів не прогнозують. Температура повітря сягатиме позначки +24 градуси.

Рятувальники застерігають, що у таку погоду потрібно дотримуватися елементарних правил безпеки на природі, бо будь-яка необережність може призвести до масштабних пожеж в екосистемах.

"Не кидати в лісі палаючі недопалки, не розводити багаття в густих заростях, під низько звисаючими кронами дерев, поруч зі складами деревини, торфу, в безпосередній близькості від сільськогосподарських культур; не випалювати суху траву в полях і на лісових галявинах, не розводити багаття у вітряну погоду і залишати його без нагляду", — наголосили у головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Освіжись: у Львові провели пробний запуск фонтану на Коперника

Розклад сеансів: у Стрийському парку Львова стартували кінопокази просто неба

Ціни, відгуки, фото: що думають львів'яни про великий пляжний комплекс у 15 кілометрах від Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах