PENOBOARD анонсує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль

PENOBOARD анансує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль

PENOBOARD анансує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль

Події
10 серпня 2018 17:51

ТM PENOBOARD, виробник екструдованого пінополістиролу, анонсувала будівництво нового заводу компанії у м. Тернопіль, що стане ще одним новітнім високотехнологічним підприємством у нашій країні. Логістичні переваги та наявність кваліфікованих кадрів у місті, зробили можливим появу нового виробництва, що займе 20 000 кв. м. Компанія наразі є одним із лідерів на ринку будівельних матеріалів України в сегменті  теплоізоляційних матеріалів. Наявне виробництво в м. Херсон має потужність 300 000 куб. м. продукції на рік. Окрім українського ринку, компанія активно експортує власні продукти за кордон – до Польщі, Румунії, Угорщини, тощо. Зростання попиту на екструдований пінополістирол в українських та європейських споживачів зумовило проводити активні дії, щодо розширення виробництва.

PENOBOARD анонсує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль фото

PENOBOARD анонсує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль фото 1

ТM PENOBOARD, як український національний виробник, прийняв рішення розширити виробництво саме в Україні. На даний момент вже досягнуті домовленості щодо будівництва нового заводу, яке орієнтовно розпочнеться вже у вересні. Для будівництва в Тернополі будуть використані найкращі та екологічно чисті будівельні матеріали. Крім того, для заводу буде закуплене новітнє європейське обладнання, що дозволить і надалі тримати марку якості українських будівельних матеріалів найкращої якості. Це нові автоматизовані лінії, що вимагають лише незначного втручання персоналу. Потужність двох заводів з виробництва екструдованого пінополістиролу ТM PENOBOARD у Херсоні та Тернополі складатиме 500 000 куб. м. на рік. Це дозволить повністю задовольнити зростаючий попит на ринку України та ще більше утвердити продукцію на європейських ринках.

PENOBOARD анонсує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль фото 2

Відкриття нового заводу є значною інвестицією в економіку України, що наразі активно відновлюється та переформатовується. Виробництво будівельних матеріалів може і має стати одним із локомотивів економічного зростання. Екструдований пінополістирол, як один із найбільш популярних матеріалів для утпелення, враховуючи зростаючі вимоги до енергоефективності будівель у світі, Європі та Україні, зокрема, може стати ще однією продукційною візитівкою нашої країни за кордоном.

PENOBOARD анонсує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль фото 3

Нове виробництво  ТM PENOBOARD, окрім використання новітнього європейського обладнання, також проектується з найбільш жорсткими екологічними вимогами. Такий крок є принциповою позицією компанії, що піклується про власних працівників, їх здоров’я та навколишнє середовище. Висока екологічність виробництва дозволить ствердити нові стандарти для українських підприємств, повернувши їх у широкий вжиток для бізнесу. Завод зможе працевлаштувати близько ста працівників з наданням всіх необхідних бонусів для персоналу одного з кращих виробництв країни.

PENOBOARD анонсує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль фото 4

Генеральний директор ТM PENOBOARD Дилавер Юксель, коментуючи рішення компанії про розширення виробництва, підкреслив, що компанія рада розширити виробництво та відкрити нові високооплачувані робочі місця в наш непростий час. "Це інвестиція не лише у виробництво. Це інвестиція в українську економіку та у майбутнє. Україна може заощадити до 5 мільярдів доларів в рік за рахунок ізоляції, що призведе до зниження витрат  на енергоресурси. Нове обладнання дозволить нам конкурувати перш за все з європейськими виробниками. У найближчому майбутньому ми плануємо також інвестувати у виробництво скловолокна та мінеральної вати  заявив пан Юксель.   

PENOBOARD анонсує початок будівництва нового заводу у м.Тернопіль фото 5

Сайт ТM PENOBOARD за посиланням.

Cторінка у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах