У країні свято: як у Львові працюватимуть держустанови на День Незалежності

Як працюватимуть держустанови на День Незалежності у Львові.

Як працюватимуть держустанови на День Незалежності у Львові.

Події
23 серпня 2018 11:12

Графік роботи державних установ на День Незалежності у Львові дещо змінився. Завтра, 24 серпня, окремі держустанови не будуть працювати. Зокрема, українці будуть мати три вихідних дні — з 24 по 26 серпня. Про це повідомляє tvoemisto.tv.


Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)


ЦНАПи Львова сьогодні, 23 серпня, працюватимуть з 9:00 до 19:00. З 24 по 25 серпня — вихідні дні. З понеділка ЦНАПи відновлюють свою роботу за звичним графіком.  


Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ


Сьогодні, 23 серпня регіональний та територіальні сервісні центри МВС у Львівській області працюватимуть з 9:00 до 17:00. Однак, 24 серпня регіональний сервісний центр не працюватиме. Територіальні сервісні центри також матимуть вихідний на День Незалежності.


Відділення Укрпошти


24 серпня у Львові працюватимуть два відділення Укрпошти: на вулиці Словацького, 1 —  з 9:00 до 15:00, та на площі Двірцевій, 1 — з 10:00 до 15:00. З 27 серпня й надалі всі поштові відділення міста працюватимуть у звичному режимі.


Центри "Паспортний сервіс"


Сьогодні, 23 серпня, час роботи "Паспортних сервісів" у Львові скорочено на одну годину. 24 серпня, на День Незалежності, — вихідний. 25-26 серпня – робочі дні за звичайним графіком.


Банки


З 24 по 26 серпня банківські установи матимуть вихідний. Також окремі банки сьогодні працюватимуть за скороченим графіком.


 "Львівводоканал"


На підприємстві працюватимуть підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному сайті підприємства та на порталі гарячої лінії міста.


 "Львівтеплоенерго"


З 24 по 26 серпня "Львівтеплоенерго" працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.


Гаряча лінія міста


"Гаряча лінія" у Львові працюватиме за звичним режимом — цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку "Гарячої лінії міста Львова". 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (20-26 серпня)

Святкуй з парасолькою: якою буде погода у Львові на День Незалежності

Дефіле, танці і майстер-класи: у Львові стартує міжнародний фестиваль "Етновир"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах