Об’їжджай: сьогодні у Львові перекриватимуть проспект Свободи

Новина - Події - Об’їжджай: сьогодні у Львові перекриватимуть проспект Свободи

Новина - Події - Об’їжджай: сьогодні у Львові перекриватимуть проспект Свободи

Події
23 серпня 2018 15:38

Сьогодні, 23 серпня, з 16:30 до 18:00  буде ситуативне перекриття руху на проспекті Свободи від вулиці Гнатюка до вулиці Городоцької. Про це VG Львівповідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації. 

Причина перекриття – проведення урочистого відкриття 119 творчого сезону Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької.

Нагадаємо, о 16:30 відбудеться урочисте відкриття нового театрального сезону на площі перед театром. До глядачів звернуться очільники міста і театру, а також міністр культури Євген Нищук. Потім, творча трупа та керівництво театру пройдуть червоною доріжкою.

Перед театром на площі відбудеться святковий концерт за участю солістів опери та симфонічного оркестру під керівництвом диригентів Володимира Сіренка, Мирона Юсиповича, Михайла Дутчака, Ірини Стасишин, Юрія Бервецького.

О 18:00 на сцені театру покажуть фольк-оперу-балет "Коли цвіте папороть" Євгена Станковича. Вперше цей твір транслюватимуть на відеоекрані перед входом до театру. Відтак, безкоштовно подивитися одну із нових вистав театру зможе кожен.

О 20 годині в Дзеркальному залі театру відбудеться святковий прийом (за запрошенням).

Нагадаємо, вистави "Коли цвіте папороть" Станковича та "Дон Жуан" Моцарта стали великими подіями у мистецькому житті Львова минулого сезону.

Найближчі вистави — прем’єра балетів "Весна священна" та "Пульчинелла" Ігоря Стравінського та опери "Лоенґрін" Ріхарда Вагнера.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (20-26 серпня)

27-ий День Незалежності України у Львові. Програма заходів

Святкуй з парасолькою: якою буде погода у Львові на День Незалежності

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах