Секс-бізнес: сутенер організував борделі в орендованих львівських квартирах

У Львові викрили бізнес із надання сексуальних послуг.

У Львові викрили бізнес із надання сексуальних послуг.

Події
30 серпня 2018 12:12

У Львові викрили бізнес із надання сексуальних послуг. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

"До організації секс-бізнесу причетний 33-річний львів’янин. Він займався орендою приміщень, у тому числі й квартири, де жінки відпочивали, очікуючи клієнтів, фінансовим обліком, інтернет-сайтом, який рекламував інтимні послуги тощо. Зловмисник також здійснював загальний контроль за роботою повій (включаючи їхній підбір та інструктаж) і таксистів, які їх відвозили до замовників", — йдеться у повідомленні.

Секс-бізнес: сутенер організував борделі в орендованих львівських квартирах фото

Правоохоронці встановили, що сутенеру допомагали також дві жінки – 27-річна львів’янка та 19-річна жителька Рівного. Вони приймали телефонні замовлення, вели облік грошей, отриманих повіями, стежили, щоб п’ятеро дівчат надавали послуги належної якості, а також застосовували штрафні санкції, якщо повії порушували вимоги встановлених умов "праці".

Секс-бізнес: сутенер організував борделі в орендованих львівських квартирах фото 1

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання організатора бізнесу і у квартирі, де перебували повії, поліцейські вилучили мобільні телефони, візитки з рекламою інтимних послуг, засоби контрацепції, чорнові записи щодо незаконної діяльності, 22 000 гривень та 2 400 доларів. Також вилучено автомобіль зловмисника — "Ауді А6".

Секс-бізнес: сутенер організував борделі в орендованих львівських квартирах фото 2

Львів’янину повідомлено про підозру у вчиненні злочину за частиною 3 статті 27 (види співучасників) та частиною 2 статті 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Секс-бізнес: сутенер організував борделі в орендованих львівських квартирах фото 3

Двом його спільницям повідомлено про підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України. Щодо усіх трьох вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Наразі триває досудове розслідування.

ДИВИСЬ ЩЕ:

З дитиною на руках: жінка працює повією на трасі біля Львова

800 гривень за годину: у центрі Львова виявили масажний салон-бордель

1200 гривень за годину: у Львові судитимуть молоду сутенерку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах