Прекрасна новина: "Укрзалізниця" знизить вартість проїзду в поїздах

Укрзалізниця знизить вартість квитків у поїздах.

Укрзалізниця знизить вартість квитків у поїздах.

Події
31 серпня 2018 16:51

Укрзалізниця знизить вартість проїзду в пасажирських поїздах. Такі зміни стосуються тих потягів, які курсують по всій території України, та зокрема до Львова. Про це VG Львів повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

З 1 вересня вступає в дію коефіцієнт 1,02 індексації до тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні за календарними періодами. До прикладу, період з 1 червня по 31 серпня діяв з коефіцієнтом 1,07.

"Наприклад, вартість проїзду 31 серпня за маршрутом Київ – Львів у вагоні купе поїзда №141 коштує 347,92 гривень, а на наступну п’ятницю аналогічний квиток коштуватиме 333,92 гривень, у вагоні купе поїзда №29 Київ – Ужгород коштує 728,19 гривень, а буде коштувати – 696,39 гривень. Діятиме цей коефіцієнт до кінця місяця, після чого буде введено ще нижчий коефіцієнт – 0,93", – йдеться у повідомленні.

Раніше Міністерство інфраструктури України визначило 13 різних календарних періодів, які впливають на вартість проїзду. Також на ціну квитка впливає і день тижня, у який пасажир розпочинає подорож.

Коефіцієнти вартості проїзду стосуються всіх категорій вагонів, крім приміських поїздів. Ознайомитися з ними можна детально за посиланням.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Поїдуть усі: до Дня Незалежності призначено ще один потяг зі Львова у Київ

Запізнився поїзд: на львівському вокзалі люди розклали намети

Ти подивись на них: львівською залізницею курсуватимуть новенькі потяги

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах