Не розгубилась: у Львові шахрайка збирала з продавців гроші "від імені муніципалів"

У Львові затримали шахрайку, яка збирала гроші з вуличних продавців

У Львові затримали шахрайку, яка збирала гроші з вуличних продавців

Події
02 вересня 2018 07:31

Біля Галицького ринку у Львові затримали жінку, яка, назвавшись представницею муніципальної поліції, збирала гроші з вуличних продавців. Про це VG Львів повідомили у "Муніципальній варті".

"Біля Галицького ринку патруль муніципалів виявив жінку, яка збирала гроші з тих, хто торгує на вулиці. При цьому людям вона говорила, що кошти потрібні для муніципалів. Так, мовляв, вони не будуть розганяти стихійних продавців і можна буде спокійно продавати з землі", - йдеться у повідомленні.

Жінку затримали муніципали, після того як їм про неї розповіла одна з продавчинь.

"Наш патруль підійшов до продавців та просив їх забрати з тротуару свій товар. Але одна жінка скала: "Та скільки ж можна? Ми щойно заплатили по 20 грн вашій представниці, щоб нас звідси не виганяли". Ці слова зацікавили муніципалів, бо нема ніякої "нашої представниці". Вони розпитали, як виглядала та жінка і куди вона пішла. Виявилось, що вона була поруч і її вдалось затримати", – розповів Діль.

Жінка, яка збирала з продавців гроші за те, аби їх не

Жінка, яка збирала з продавців гроші за те, аби їх "не ганяли муніципали". Фото "Муніципальної варти"

Як виявилося, жінку звати Наталею. Свій "бізнес" вона здійснювала разом з подругою. Вона спробувала запевнити, що це було лише раз. Однак, за словами продавців, таке траплялось неодноразово.

Після того, як шахрайка  повернула людям гроші, її відпустили. "Якщо таке ще раз повториться, точно викличемо поліцію і хай відповідає перед законом. А поки вона добряче осоромилась", – додав він.

Крім цього, як повідомили у "Муніципальній варті", є інформація, що декілька разів таке ж саме відбувалося біля Винниківського ринку. Але там такими поборами займалась інша жінка, особу якої з’ясовують. Тож усіх свідків подібних ситуацій просять звертатись в поліцію за номером 102, а також у чергову частину "Муніципальної Варти" – 2590015, 2590019.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Фото розсекречення: стара львівська жебрачка виявилася молодою блондинкою

Не розгубилась: у Львові дівчина обдурила власників 12 ресторанів

Як покарають: у Львові подружжя здавало в оренду чужі помешкання

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах