Зрівняють із землею: у Львові знесуть ринок і збудують два ТРЦ

Біля аквапарку у Львові знесуть ринок та збудують два ТРЦ

Біля аквапарку у Львові знесуть ринок та збудують два ТРЦ

Події
03 вересня 2018 12:54

Біля львівського аквапарку планують знести недобудований будинок культури ЛАЗу та ринок "Провесінь", натомість збудувати одразу два нових ТРЦ. Детальний план території, що передбачає забудову цієї території Львівська міська рада уже виставила на громадське слухання, пише zaxid.net.

У проекті вказано, що на вулиці Княгині Ольги, 110 замість недобудованого будинку культури передбачено будівництво чотирьохповерхового багатофункціонального ТРЦ. Приблизна площа торгових приміщень у новозбудованому ТРЦ становити 17 тисяч метрів квадратних. На ділянці, що закріплена за ринком "Провесінь", замість торгових павільйонів також зведуть ТРЦ, площа якого становитиме 15 тисяч метрів квадратних. 

Також документація передбачає перенесення стихійного ринку зі сторони вул. Володимира Великого у ТРЦ, що планують звести на місці ринку "Провесінь".

ДПТ передбачає будівництво 12-поверхової будівлі на ділянці між ринком "Провесінь" та аквапарком "Пляж". У цій будівлі буде паркінг на 700 паркомісць (2-5 поверхи), на інших поверхах передбачено облаштувати офіси та торгові площі.

нагадаємо, що будівлю, яку зараз планують знести, ЛАЗ почав будувати ще у 1975 році, однак так і не добудував через борги перед підрядником, а сама будівля не була на балансі заводу. У 1990-2000 роках будівля мала різних власників, а у 2010 році її придбало ТзОВ "Західний інвестиційний союз". Ділянку, на якій розташована будівля, депутати ЛМР передали в користування компанії ще у 2011 році, однак тоді ЛАЗ намагався повернути її собі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

З ліфтом і басейном: якою буде нова школа під Львовом

Де саме: у Львові будуватимуть школу та дитсадок

Зони для воркауту та вуличні тренажери: які майданчики відремонтують у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах