Ледь не зґвалтував: на Львівщині учасник АТО напав на дівчину

На Львівщині військовослужбовець намагався зґвалтувати дівчину.

На Львівщині військовослужбовець намагався зґвалтувати дівчину.

Події
06 вересня 2018 17:48

На Львівщині військовослужбовець намагався зґвалтувати дівчину. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років за спробу зґвалтування.

У місті Яворові на Львівщині, військовий 24-ї бригади імені короля Данила, 23-річний Тарас Д., накинувся на 21-річну місцеву дівчину, яка поверталась додому, розмовляючи по телефону.

Погрожуючи дівчині вбивством із застосуванням холодної зброї, п’яний військовослужбовець повалив свою жертву на землю та намагався задовольнити свої статевої пристрасті неприродним способом. На крики потерпілої прибігли сусіди та родичі дівчини, які затримали насильника та викликали працівників поліції, повідомляє Yavir.net

Як встановили правоохоронці, Тарас Д., мешканець села Гута, Сокальського району, діючий військовий учасник АТО, який нещодавно повернувся із зони Операції об’єднаних сил. Слідчі Яворівського відділу поліції, за процесуальним керівництвом військової прокуратори Львівської області, оголосили підозру військовослужбовцю за частиною 1 статті 153 Кримінального кодексу України та подали клопотання до Яворівського районного суду про обрання міри запобіжного заходу.

Суддя, заслухавши клопотання слідчих, обрала для підозрюваного міру запобіжного заходу – домашній арешт. Зараз він перебуває в казармі військової частини. Якщо провину підозрюваного військовослужбовця доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зґвалтував п'ятирічну доньку: на Львівщині судитимуть педофіла

Рідна кров: на Львівщині батько зґвалтував чотирирічну доньку

Групове зґвалтування школярки: на Закарпатті затримали п’ятьох чоловіків

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах