"Дитина п’ять годин стікала кров’ю": львівські лікарі прокоментували скандал у мережі

Львівські лікарі прокоментували скандал у мережі щодо начебто несвоєчасної допомоги хлопчику, який, за словами батька, п'ять годин стікав кров'ю

Львівські лікарі прокоментували скандал у мережі щодо начебто несвоєчасної допомоги хлопчику, який, за словами батька, п'ять годин стікав кров'ю

Події
07 вересня 2018 13:31

У Львівській міськраді запевнили, що у 8-мій міській клінічній лікарні та міській дитячій клінічній лікарні Львова своєчасно допомоги хлопцю, який отримав перелом плечової кістки. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Нагадаємо, напередодні львівський тренер зі східних єдиноборств Сергій Мутин розповів історію про те, як він упродовж п'яти годин їздив львівськими лікарням з дитиною, яка стікала кров’ю.

"В середу о 16.33 до нас в травмпункт поступив хлопець з переломом лівої плечової кістки. Його привіз батько. В травмпункті черговий лікар та дві медсестри одразу ж оглянули дитину, зробили укол, тобто знеболили, наклали відповідну пов’язку та зафіксували ушкоджену руку шиною, і скерували в ургентну дитячу травматологію. Батьку було запропоновано викликати швидку допомогу для транспортування дитини в дитячу лікарню, проте від швидкої він відмовився, сказавши, що доправить дитину сам. Тому о 16.45 чоловік з дитиною вже покинули травмпункт", — розповів заступник головного лікаря з хірургічної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні Львова Ігор Стояновський.

Як розповів головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, в лікарні хлопця одразу ж оглянув черговий травматолог, зробили рентген і взяли аналізи, та опісля провели операцію. 

"Пацієнт прибув до приймального відділення о 17.21, і одразу ж до нього з каталкою вийшли працівники лікарні та почали транспортувати його у приймальне відділення. За декілька хвилин до пацієнта в оглядовий бокс зайшов черговий травматолог, який оглянув та призначив подальшу тактику лікування. На момент огляду ознак кровотечі не було. О 17.34 пацієнта доправили в рентгенкабінет, і там обстеження тривало 15 хв. В той час на сестринському посту з батьком розпочали реєструвати історію хвороби. О 18.11 прибув персонал із травматологічного відділення з каталкою для транспортування хлопця у профільне відділення. О 18.30 у пацієнта взяли аналізи, і о 19.10 хворого подано в операційну, де була проведена премедикація, а в 19.25 год було розпочато оперативне втручання, яке тривало 30 хв", — розповів головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

За інформацією Львівської міськради, вчора, 6 вересня, маленького пацієнта у задовільному стані виписали для продовження лікування в амбулаторних умовах.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Розбудити не змогла: у Львові ромка жебракувала з непритомною дитиною

Трагедія у басейні: у Львові 10-річна дівчинка померла на очах у матері

Примусив батько: у Львові мала дівчинка жебракувала біля церкви

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах