Скажи своє "фе": як львів'янам поскаржитися на неналежний ремонт онлайн

Львів’яни можуть стежити онлайн за будівництвом у Львові

Львів’яни можуть стежити онлайн за будівництвом у Львові

Події
11 вересня 2018 16:22

Львів’яни відтепер можуть стежити онлайн за будівництвом у Львові та скаржитись на неналежну якість. На сайті Львівської обласної державної адміністрації представлена Інтерактивна карта будівельних робіт, яка дозволяє мешканцям Львівщини стежити за будівництвами, ремонтами, які ведуться в області. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

На мапі є понад п’ять тисяч об’єктів, які представлені у 12 різних галузях: освіта, охорона здоров’я, дороги, благоустрій.

Якщо натиснути кнопку "подати скаргу" на неналежну якість ремонту, то онлайн у зверненні можна описати, чому ви вважаєте, що ремонт неякісний, додати фотоматеріали, залишити свої координати і ця скарга автоматично надійде у відділ звернень громадян.

Скажи своє "фе": як львів'янам поскаржитися на неналежний ремонт онлайн фото

На карті представлені лише ті об’єкти, які виконуються за рахунок коштів державного та обласного бюджетів з врахуванням місцевого співфінансування. Кожен об’єкт має коротку інформацію стосовно того, хто є замовником робіт, хто є підрядником, з якого року триває будівництво та основні фотографічні матеріали, 

"Можна подивитися, як об’єкт виглядає на даний час. Також користувач бачить інформацію, яка стосується транзакцій. Тобто, всі платіжки, які проводив замовник з моменту його реєстрації на цьому порталі. Окрім цього, представлена закупівля на Prozorro. Це дає змогу побачити усю тендерну документацію. Є і нова опція – аналіз закупівлі замовника та аналіз закупівель підрядника", — розповіла заступник директора департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Валентина Москаленко.

Крім того, цікавою функцією є зв’язки – це нова опція, яка дає можливість прослідкувати зв’язки замовника чи підрядника з іншими підприємствами, фірмами, установами, людьми. Також у базі є єдиний державний реєстр, антикорупційний монітор та витяг з судовго реєстру.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Спробуй і ти: як львів'янам перевірити наявність субсидії онлайн

Запитай у чат-бота: хто з львівських депутатів представляє твою вулицю

Дізнайся, де вона: слідкувати за львівськими маршрутками можна онлайн

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах