Диван зачекає: сьогодні у Львові стартує ювілейний Book Forum

19 вересня у Львові стартує 25 Book Forum.

19 вересня у Львові стартує 25 Book Forum.

Події
19 вересня 2018 10:30

У середу, 19 вересня, у Львові стартує ювілейний 25 Book Forum – найбільший книжковий, літературний, культурний захід України і Центрально-Східної Європи. Про це VG Львів повідомили  організатори.

Церемонія відкриття за участі Президента України Петра Порошенка, міністра культури та освіти Євгена Нищуку та Лілії Гриневич, міського голови Львова Андрія Садового, запланована на 19.00 і відбудеться у Львівській опері. 

Дізнайся, кому вхід на "Книжковий форум 2018" буде безкоштовний. Та чи планується під час візиту Порошенка перекриття руху.

Упродовж п’яти (19-23 вересня) днів можна буде відвідати більше 1000 культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами і придбати книжки. Події відбуватимуться у Палаці Мистецтв та ще у півсотні різноманітних локаціях міста.

Цьогоріч почесними гостями стануть американські письменниці Марсі Шор та Енн Епплбом. Також, за словами організаторів, традиційно відбудеться Міжнародний літературний фестиваль, який відвідають автори з 25 країн, Міжнародний бібліофорум, Благодійна акція для людей похилого віку "Третій вік: задоволення від читання". Книжковий ярмарок де Форум об’єднає 250 видавництв з усіх областей України.

"Цього року традиційно відбудеться Ніч поезії та музики. Запрошеними гостями стали гурт: "Karbido", які презентуватимуть нову програму  та гурт OY Sound System. Куратором ночі став Олег "Мох" Гнатів, – розповіла програмна директорка Софія Челяк.

Детальна програма 25 Book Forum за посиланням

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Колискова для Андрійка": у Львові презентують книгу про дитинство Кузьми Скрябіна

Дивись програму: ювілейний Форум видавців у Львові відкриватиме Порошенко

Фото з минулого: як виглядає найстаріша реклама львівського пива

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах