Підкачай колеса: львів’ян запрошують на акцію "Велосипедом на роботу"

На площі Ринок у Львові відбудеться акція «Велосипедом на роботу"

На площі Ринок у Львові відбудеться акція «Велосипедом на роботу"

Події
19 вересня 2018 12:24

У четвер, 20 вересня, у Львові відбудеться акція "Велосипедом на роботу". Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Львів’ян запрошують приїхати велосипедом на сніданок, який відбудеться з 8:00 до 9:00 на пл. Ринок біля фонтана Нептуна. На учасників чекають запашна кава та конкурси від nextbike.ua.

Під час сніданку є можливість виграти приємні призи у таких номінаціях: краща корпоративна команда (заохочується приїжджати офісами і робочими командами, оцінюватиметься спільний корпоративний образ та кількість учасників на велосипедах), кращий бізнес-лук (оцінюватиметься бізнес-образ, а також поєднання велосипеда та образу). І окрема номінація — "за креатив" (креатив вітається завжди і має відповідно винагороджуватись).

"Якщо у вас не виходить у цей день приїхати на велосипеді на сніданок, не біда. Просто візьміть свій велосипед та приїдьте на роботу чи у ваших справах. До речі, пересісти на двоколісний транспорт у цей день спробують депутати та чиновники міської ради", — зазначають організатори.

Нагадаємо, щоб заохотити впроваджувати та пропагувати сталий ("зелений") транспорт, а людей — спробувати альтернативи приватним автомобілям, у Львові з 16 до 22 вересня триває щорічний Європейський тиждень мобільності.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Де саме: у Львові встановили ремонтні стійки для роверів

Крути педалі: де у Львові взяти напрокат велосипед і скільки це коштує

Дивись мапу: Сихів і центр Львова хочуть з’єднати вело-пішохідним екомаршрутом

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах