З Порошенком і без: Book Forum у Львові відкриватимуть двічі

Урочисте відкриття книжкогово форуму у Львові перенесли. Фото: Михайло Марків

Урочисте відкриття книжкогово форуму у Львові перенесли. Фото: Михайло Марків

Події
19 вересня 2018 15:00

Церемонія урочистого відкриття 25 Book Forum погодились провести двічі через візит президента. Окрему церемонію, раніше на кілька годин від анонсованої, для президента терміново організували чиновники Львівської обласної ради.

Про участь президента прямо не згадується, вказано лише, що відкриття відбудеться "за участі високих посадових осіб держави".

Проте напередодні відкриття стало відомо, що відкриття книжкового форуму у львівській Опері за участі Петра Порошенка перенесли на 13:00.

В переповненому залі, окрім організаторів форуму та представників видавництв, присутні голови та чиновники райдержадміністрацій, депутати обласної ради, чимало працівників обласної адміністрації Львова та військові.

Заздалегідь анонсовану вечірню церемонію відкриття о 19:00 не скасовували. Прес-секретар книжкового форуму Марія Кровченко підтвердила, що офіційне відкриття відбудеться о 19:00, як і планувалось, повідомляє ZAXID.NET.

"Відкриття буде о 19:00. Натомість відкриття за участі президента, яке зараз відбувається в Опері, повністю організовувала Львівська облрада. З нами лише погодили цей захід", — сказала Марія Кравченко.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Кому безкоштовно: у Львові стартує Book Forum

Дивись програму: ювілейний Форум видавців у Львові відкриватиме Порошенко

Фото з минулого: як виглядає найстаріша реклама львівського пива

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах