Не минуло й три тижні: до Львова привезли перші бейбі-бокси

21 вересня до Львова привезли перші пакунки малюка.

21 вересня до Львова привезли перші пакунки малюка.

Події
21 вересня 2018 12:23

Сьогодні, 21 вересня, з Київа до Львова нарешті прибула перша партія пакунків малюка – 203 бейбі-бокси. Їх одразу ж почали розвозити по районах області малюкам, які народилися на початку вересня цього року, розповів ZAXID.NET заступник директора департаменту соціального захисту Львівської облдержадміністрації Віктор Степанюк.

Загалом, у Львові та області з початку місяця народилося більше 900 немовлят. Зрозуміло, що 203 пакунки на всіх не вистачить. За словами Степанюка, ті пакунки малюка, які надійшли сьогодні, розвозитимуть по домівках дітям, які народилися на початку вересня.

"Матерям не треба їхати за пакунками малюка в управління соцзахисту. У пологових відділеннях матері заповнювали заяви, де вказали адресу проживання, контактний телефон, тож працівники соціальної сфери пакунки малюка їм привезуть додому. Доставлятимуть за місцем проживання лише тим, хто не зміг їх отримати у пологовому відділенні. Згодом, коли бейбі-боксів надійде достатньо, батьки отримуватимуть пакунки при виписці з пологового відділення", - заявив Віктор Степанюк.

За попередніми даними, Львівщині на місяць потрібно 1800 бейбі-боксів. Вони, за словами Віктора Степанюка, мають надійти до кінця вересня.

Нагадаємо, у Міністерстві соціальної політики України оприлюднили детальний список речей для немовлят, які будуть входити у бебі-бокс. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Йосип і Патриція: якими оригінальними іменами називають дітей львів’яни

Цікава статистика: у якому віці чоловіки Львова готові "народити" дитину

Штрафи, арешти, звільнення: що чекає львів’ян за несплату аліментів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах