Пів Львова бачили, а батьки – ні: поліція розшукала 12-літніх руферів, відео яких збурило мережу

Правоохоронці встановили імена і прізвища неповнолітніх руферів, які знімали відео своїх небезпечних пригод і викладали їх у мережу.

Правоохоронці встановили імена і прізвища неповнолітніх руферів, які знімали відео своїх небезпечних пригод і викладали їх у мережу.

Події
28 вересня 2018 14:12

Правоохоронці встановили імена і прізвища неповнолітніх руферів, які знімали відео своїх небезпечних пригод і викладали їх у мережу. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Ними виявилися двоє 12-річних семикласників, які навчаються в одній із шкіл Франківського району Львова. Малолітні руфери розповіли поліцейським, що робили фотографії та знімали відео на даху багатоповерхівки, аби збільшити кількість підписників у соцмережах. Для батьків буферів захоплення їхніх синів стало великою несподіванкою. Як з’ясували правоохоронці, вони нічого про це не знали, хоча фото і відео, від якого холоне кров, вже переглянули пів Львова, якщо не більше.

 Пів Львова бачили, а батьки – ні: поліція розшукала 12-літніх руферів, відео яких збурило мережу фото

"Зі школярами та їхніми батьками правоохоронці провели профілактичні бесіди, а також склали адміністративні протоколи за ч.1 ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, 25 вересня у соціальних мережах з’явилися відеоролики з двома неповнолітніми, які перебували на даху багатоповерхівки. Один з хлопців, схопившись руками за перила парапету, повис на даху, а інший фільмував дії свого товариша.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Загадкова смерть на новобудові у Львові: загинув руфер

Хотіли замести сліди: у Львові старшокласники роздягнули другокласницю і наказали стрибати з даху

 

Як руфер підкорив найвищий храм Львова (відео)

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах